Aansprakelijkheidsverzekering muziekleraren en uitvoerend muzikanten

Het kan gebeuren dat een leerling of ouder van een leerling je aansprakelijk stelt voor schade aan eigendommen van de leerling, of voor de gevolgen van een ongeluk met de leerling. Het hebben van een Particuliere Aansprakelijkheidsverzekering, ook wel genoemd WA verzekering, biedt dan geen dekking omdat je beroepsmatig bezig bent. Zeker bij letselschade waarbij de persoon permanente schade oploopt, kan de schade enorm zijn. Als u naast muziekleraar ook uitvoerend muzikant bent dan valt aansprakelijkheid volgend daaruit ook onder deze verzekering.

We hebben de keuze tussen 2 verschillende dekkingen op het gebied van aansprakelijkheid voor muziekleraren en uitvoerend muzikanten: € 1,25 miljoen en € 2,5 miljoen.

Wij adviseren altijd de verzekering van € 2,5 miljoen. Dit met name omdat we de laatste jaren zien dat de bedragen die door de rechters worden toegewezen steeds hoger worden. En de dekking van € 1,25 miljoen niet altijd meer genoeg is. Voor maar € 1,66 per maand extra heeft u de dubbele dekking van € 2,5 miljoen.

Voorwaarden Aansprakelijkheidsverzekering

Voor het verzekeren van uw instrument hebben wij wel mogelijkheden, maar er is een partij op de markt die zich hierin is gespecialiseerd en zij bieden premies die niet makkelijk te evenaren zijn. Wij willen dan voor deze verzekering ook naar deze partij verwijzen: Muziekpolis

Sanctiewet

Volgens de Sanctiewet mogen wij met een aantal personen geen zaken doen. Dit zijn personen die op een sanctielijst staan.

Wij controleren de sanctielijsten binnen zes weken nadat wij de polis hebben verstuurd. Staat u, een belanghebbende bij uw verzekering en/of een belanghebbende in uw bedrijf niet op een sanctielijst? Dan begint de verzekering vanaf de ingangsdatum die op de polis staat.

Staat u, een belanghebbende bij uw verzekering en/of belanghebbende in uw bedrijf wel op een sanctielijst? Dan doen we geen zaken met u. Dit betekent dat de verzekering nooit heeft bestaan. Ook keren wij geen geld uit aan u (of aan een belanghebbende bij de verzekering). U krijgt geen schadevergoeding of premierestitutie.

Meer informatie over de sanctielijsten vindt u op www.klaverblad.nl/links.

AVB € 1,25 miljoen

Premie per jaar: € 100,- (€ 121,- inclusief assurantiebelasting)
Premie per maand: € 8,33 (€ 10,08 inclusief assurantiebelasting)
Dekking: € 1,25 miljoen
Eigen Risico: € 50,- per claim

U kunt via de button hieronder de verzekering direct aanvragen.

AVB € 2,5 miljoen

Premie per jaar: € 120,- (€ 145,20 inclusief assurantiebelasting)
Premie per maand: € 10,- (€ 12,10 inclusief assurantiebelasting)
Dekking: € 2,5 miljoen
Eigen Risico: € 50,- per claim

U kunt via de button hieronder de verzekering direct aanvragen.

Contact

indien u vragen heeft met betrekking tot uw verzekering van muziekleraren kunt u contact opnemen met:

Eelco Zweerts de Jong
telefoonnummer: 06-50233333
mail: eelco@zjht.nl

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.