Galeries

ZJHT heeft in de afgelopen jaren een sterke band opgebouwd met gerenommeerde galeries in Nederland. Zowel galeries met oude meesters als experimentele projectruimtes maken gebruik van ZJHT Risk & Insurance Specialists, mede door de persoonlijke band die ZJHT graag opbouwt met haar klanten.

Een galerie heeft vaak te maken met wisselende tentoonstellingen, met transport en beurzen. Meestal is er sprake van een vaste locatie, maar er kan tevens sprake zijn van een mogelijke opslagruimte elders.

ZJHT Risk & Insurance Specialists heeft een ruime kennis van alles wat er op het dagelijkse pad komt van een galerist. Wij weten dus ook snel welk verzekeringspakket het beste bij u past.

Vanzelfsprekend kunt u een keer volstrekt vrijblijvend met ons komen praten. Neemt u contact op met Frank Heerkens Thijssen voor een gesprek over uw specifieke situatie.

Contact

Met betrekking tot vragen over het verzekeren van Kunst; particulier, bedrijfsmatig of museaal, kunt u contact opnemen met:

mr Frank Heerkens Thijssen
06 135 53 153
frankheerkensthijssen@zjht.nl

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.