Kunstcollecties

Heeft u een kunstcollectie die de vormen aan gaat nemen van een verzameling, dan is het tijd om met ZJHT eens te overleggen over een verzekering die specifieker is dan een algemene Kunst & Kostbaarheden verzekering.

Bij een kunstcollectie is er vaak sprake van meer dan een liefhebberij. U zult regelmatig op beurzen en in galeries te vinden zijn, op zoek naar nieuw werk, dat mooi aansluit bij uw bestaande collectie. Ook zult u wellicht een een werk willen verkopen.

Daarnaast kan het zijn dat u uw kunstcollectie wilt onderbrengen onder een stichting, of bevindt uw collectie zich niet meer enkel en alleen in uw eigen huis.

Dit zijn situaties waar ZJHT veel ervaring mee heeft. Zij kunnen u advies geven, gericht op uw persoonlijke situatie. Neemt u contact op met Frank Heerkens Thijssen.

Contact

Met betrekking tot vragen over het verzekeren van Kunst; particulier, bedrijfsmatig of museaal, kunt u contact opnemen met:

mr Frank Heerkens Thijssen
06 135 53 153
frankheerkensthijssen@zjht.nl

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.