Tentoonstellingen

Voor een tentoonstelling binnen een instelling of museum gelden vaak andere eisen en een ander verzekeringspakket dan bij een tentoonstelling op een tijdelijke locatie. Een tijdelijke tentoonstelling vraagt bijvoorbeeld ook om een tijdelijke verzekering, zoals bijvoorbeeld een evenementenverzekering.

Regelmatig worden er tentoonstellingen gerealiseerd op specifieke plekken die voor een afgebakende tijd worden ingericht. In een bijzondere ruimte een tentoonstelling maken geeft vaak een nieuwe en andere dimensie aan de kunstwerken. Maar meestal zijn deze plekken niet specifiek voor het tentoonstellen van kunst ingericht. Er moet dan goed worden gekeken of deze locaties ook verzekeringstechnisch aan alle voorwaarden voldoen.

Ook als u een buitententoonstelling organiseert, kan ZJHT u van dienst zijn bij het zoeken naar de beste verzekering.

Neemt u voor de mogelijkheden voor het verzekeren van tijdelijke tentoonstellingen contact op met: Frank Heerkens Thijssen

Contact

Met betrekking tot vragen over het verzekeren van Kunst; particulier, bedrijfsmatig of museaal, kunt u contact opnemen met:

mr Frank Heerkens Thijssen
06 135 53 153
frankheerkensthijssen@zjht.nl

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.