Transport van Kunst

Het transport van kunst is een delicate zaak. Het gaat hierbij vaak om kwetsbare spullen zoals antieke kasten of fragiele beelden. U kunt dat natuurlijk laten doen door een gespecialiseerd kunsttransportbedrijf, waarvan er een vijftal zijn in Nederland. Maar als u er voor kiest om zelf het transport van uw kunstwerken te vervoeren, dan is het verstandig om daarvoor een transportverzekering af te sluiten. Daarmee voorkomt u dat de kunstwerken onverzekerd raken wanneer ze buiten de eigen omgeving komen. Meestal is het transport dan verzekerd van ‘spijker tot spijker’.

Ook kan een transportverzekering van belang zijn als uw kunstwerken voor korte of langere tijd naar het buitenland gaan, bijvoorbeeld als bijdrage aan een tentoonstelling.

Als u vrijblijvende informatie wilt over het verzekeren van kunsttransport, neem dan contact op met: Frank Heerkens Thijssen.

Contact

Met betrekking tot vragen over het verzekeren van Kunst; particulier, bedrijfsmatig of museaal, kunt u contact opnemen met:

mr Frank Heerkens Thijssen
06 135 53 153
frankheerkensthijssen@zjht.nl

Denounce with righteous indignation and dislike men who are beguiled and demoralized by the charms pleasure moment so blinded desire that they cannot foresee the pain and trouble.